Wie ben ik?

Spontane no-nonsense fifty-something die voor meer voldoening en welbevinden in jouw leven zorgt via oplossingsgerichte begeleiding, stap voor stap….voor een leven in balans….#omdathetwerkt

Als trainer en perfectionismecoach gebruik ik mijn skills met passie in onderwijs en organisaties maar ook met individuen die merken dat hun uitzonderlijke drang naar perfectionisme hun leven negatief beïnvloedt. Ik vind het zelf geweldig mijn cliënten te zien groeien en positief veranderen doorheen het traject op hun tempo, meer bewust van wat voor hen echt belangrijk is.

Als auteur van “Veerkracht in Onderwijs”, “Perfection is a bitch” en boekenreeks LOU, een opvoedingsconcept voor ouder en kind, inspireer ik mijn publiek tijdens lezingen en workshops om de beste versie van zichzelf te worden, voor meer welbevinden zonder een overload aan negatieve stress.

En last but not least ben ik zelf een afgekickte perfectionista pur sang die ondertussen met oog voor detail en mooie dingen terug voluit geniet van het leven en houdt van lekker eten. Ik ben gek op de zee en bewegen in de natuur is één van mijn grootste energiegevers waar ik bewust regelmatig tijd voor maak. Zelfzorg vind ik namelijk prioritair voor dat leven in balans omdat dit ook je omgeving en jouw naasten positief beïnvloedt want zij zijn voor mij nog steeds het allerbelangrijkste in mijn leven en voeden ook voortdurend mijn drijfveer als Nona en mama…..#practicewhatyoupreach

Anja