Workshops

Tijdens een workshop PERFECTIONISME is er naast de interactieve lezing voldoende ruimte om jouw patroon uitgebreid in kaart te brengen.  Ook gaan we aan de slag met enkele praktische oefeningen die jou instant inzicht geven in jouw triggers om jouw proces van vooruitgang voor een leven in balans te stimuleren.

De groepsdynamiek is bepalend voor de mate van doeltreffendheid. Daarom is het aantal personen bij een workshop beperkt tot een 8-tal zodat elke deelnemer zijn persoonlijk verhaal helder krijgt in een veilige omgeving.

Een standaard LIGHT-versie duurt een 3-tal uur. Dit kan op vraag  worden uitgebreid tot een groeitraject in groep.
Er kan ook gekozen worden voor een MEDIUM-formule bestaande uit twee halve dagen verspreid over 2 weken of één volledige dag met lunch inbegrepen.
Ook is er een STRONG-aanbod mogelijk. Dit is de combinatie van een medium-formule met een persoonlijk perfectionismetraject, met 1 op 1-coaching en de aanpak van jouw persoonlijk perfectionismepatroon inbegrepen.
Deze all-in formule is de kers op de taart voor wie voor eens en voor altijd wil afrekenen met zijn persoonlijk perfectionismepatroon. De 1 op 1-coaching gaat door in mijn praktijk, de workshops zelf kunnen op verplaatsing worden georganiseerd.

Ik werk uiteraard graag een persoonlijk aanbod uit op maat voor jouw organisatie of team. Ook voor een groeitraject in groep is dit mogelijk. Ik maak graag tijd voor je vrij in een vrijblijvend gesprek om te luisteren naar jouw noden.

SAVE THE DATE zaterdag 15.10.2022 van 10u tot 13u gaat een volgende workshop “Perfectionisme, valkuil of talent?” door in de praktijk te Zele. Inschrijven of meer info via mail: info@anjacopejans.be.